lördag 30 januari 2010

BERTIL!

Kommer Ni ihåg Bertil, min älskade Berra som hängde med mig i ca 10 år innan pappa tog över allt ansvar över honom. Dvs han förvandlades till familjens verktygslåda, i den kunde man förvara och köra nästan ALLT konstaterade pappa och så gled han omkring i den så där lagom "gubbig". =)

Iallafall under veckan har Bertil gjort sin sista tur till Munkfors och nu är han ett minne blott. Minnen har jag många av Bertil. Hur han kom in i mitt liv tex: Det var såhär: jag hade en vit saab 99 vid namn Berta, blott 19 år gammal gjorde jag skrot av henne just vid den här tidpunkten på året, jag var på väg hem från jobbet i Lysvik och i Hästbrôten körde jag av vägen, eller rättare sagt, volta av vägen... allt gick bra med mig men Berta va död. (Kommer Ni ihåg att vi var på "Claes Malmberg" på Selma senare samma kväll, han hade standup där, dä va tider dä!) Jag behövde pga jobb snabbt en ny bil och Bertil fanns i Karlstad. Har Ni några minnen från tiden med Bertil?

FRÅGA KJELL!!!

Gissa OM vi nu kommer få svar på ALLT!!! ;) Både bok å usb, varför snåla? =)



ps vi har även ELFA-boken samt mycket mera...

torsdag 28 januari 2010

Fredasmys!!!

Om Ni ä sugna ä dä bar te å tett förbi på arbet ve niedrage. Välkomna!


måndag 25 januari 2010

Kollegor!

Vilka tillbringar Ni mest vakna tid mer? Era kollegor eller Era kära? För mig blir det kollegorna för O arbetar skift och somliga dagar träffs vi knappt alls. Eller hur är det för Er?

Idag har vi haft möte här hemma, trivsamt att inte sitta på jobbet och så ville de naturligtvis se hur vi fått det, hittills... =) Sen är det så att på mitt jobb går vi en spännande tid till mötes!!!

TACK för den fina boken och den vackra buketten.
Välkomna åter!

söndag 24 januari 2010

1 månad...

...sen tomten tittade förbi. Så här fort går en månad!
Vad kom då tomten med???

Dessa 2 till mitt röda armband...

...dessa 2 hade jag sedan förr...

...Ni vet väl att jag har en förkärlek för rött, eller???
Det kanske Ni redan har räknat ut.

Vårt sovrum...

...är väl så gott som klart, här sover vi skönt i  "Paradiset". Fågelkrokarna kom på plats igår, de passar bra bland alla andra fåglar där inne.


Har kommit underfull med att jag har en förkärlek för fåglar, planerar fåglar till kommande hallen och det verkar som kontoret även det kommer prydas av en fågel eller två inom snart framtid.

Naturupplevelse...

...genom köksfönstret, ett stackars rådjur som letar mat i den höga snö...

lördag 23 januari 2010

Borrmaskin & symaskin!

Två användbara maskiner som gått varma här idag. Först borra O upp både det ena å det andra, svärmor skulle komma på besök så han sa: "Ja ä väl tvungen å vis att ja gjort nått". Sen drog han te jobbet. Ensam kvar blev jag med symaskin, dammsugare mor å far som sällskap innan helgens kafferep och middagsgäster anlände. Huset fullt! Pappa borra upp lite saker han med, tack!

Idag sydde jag kuddar av ett av mina favvo tyg. Välkomna att provsitta!

Igår gjorde jag IKEA och Bergvik i min ensamhet, "Ingvar" sålde fina blommor och förstås mycket mer... Det var en trivsam shoppingtur, det är inte helt fel att åka själv. O jobba han så man kan summera som så: En spendera och en försåg familjen med inkomst. Vilken tur att det var jag som drog lotten: spendera! ;)



torsdag 21 januari 2010

21 augusti 2009...

...kommer Ni ihåg vad Ni gjorde då??? "Lilla E" var otroligt uteleksugen så det vara bara att sätta på sig myghatten, ta med sin bästaste kompis O och bege sig till stranden. Kommer Ni ihåg alla myggor som fanns i sommar??? Här på Bäcken hade vi ett fåtal men hos min syster...



"Lilla E" har förövrigt denna vecka gått från "bebis" till "stor flicka" då hon tappat sin första tand!!!

1 månad

...har vi nu bott på Bäcken och idag kom det upp gardiner i köket... Ena stången skulle kapas å Ni vet va trist dä när en int klarar tå saker själv. Det blev vita kappor i väntan frukttorg, de fanns liksom inte längre att köpa i den här byn just nu.



När O ändå var i farten och bara "lite" tjat från mig så kom det upp fler saker i köket. BRA! De "STORE" börran kom vesst fram dagen te ära...

Nu får nog mammi fixa kvällan för "korvkungen" verkar ha tagit semester från det uppdraget.

söndag 17 januari 2010

Korvkungen!!!

Lagar taco! Men hallå!!! Han står ju ve spisen å lager kvällan!!! (hjälper te..)

TACK J & G för den fina presenten hälsar O.

17 svenska formgivare.


Undra om denna bok kan vara av intresse att äga???
Hmm, verkar som så, bara ett klick ifrån min hylla.

bild från: www.adlibris.se

Tror...

..."Ingvar" längtar efter mig... Planerar en tur te stan, en fotölj till sovrummet kanske???



Köksgardiner? (Fruktträdgård eller vita?)

En matta till köket, då den julröda gjort sitt och det är skönt med något att vila fötterna på trots golvvärmen.



Sen naturligtvis "lite" småplock. =)


bilder från: www.ikea.se