söndag 28 februari 2010

Snö, snö, snö...

...DÄ RÄCKER NU!!!

När snön är borta kommer snickarna... undra när det blir i år???

onsdag 24 februari 2010

TACK...

...för ALLA gratulationer.

Oroa Ni inte för möhippan, dä ordner sig. ;)

 & Olle

tisdag 23 februari 2010

Herr & fru...

...Jonsson hoppas Ni haft en trevlig helg, det har vi!!!


(så helt sysslolösa har vi inte varit sista tiden...)

 & Olle

tisdag 16 februari 2010

Ställen man bott på...

... för mig är det några och somliga har man kärare än andra. I dag när jag "husknar.." så fick jag syn på MIN lägenhet i Västergården var till salu... eller min å min det enda som fanns kvar av "mig" i den var den orangea halltapeten. Men oj va mycket kul man haft där... Har Ni?

Nu är det andra tider, man "är med hus"! Som Ni kan förstå av tystanden här så händer det inte så mycket, men lugn, bara lugn, snart så smäller det till!!!

lördag 13 februari 2010

Melodifestival 2...

...kan de göra dä lika bra? Dolph va BÄST!!!

torsdag 11 februari 2010

En present...

...har jag fått idag då jag snart har födelsedag plus att det är "hjärtans-dagen" på söndag.
Den i mitten har mitt hjärta köpt till mig så idag susa jag fram likt "Hedvig" i gata här ve Bäcken. =) Dä va kul! Välkomna att prova.

Som tack och bara för att sprida lite kärlek så baka jag "kärleksmums", så vem vet det kanske både blir fredasmys på bruke å på h-bol. ;)

Något mer vi gjort idag är beställning av våra fönster...

söndag 7 februari 2010

8000...

...besökare närmar vi oss och det är kul att veta att just DU tittar in här, men vem är DU??? Några av Er vet jag men sen måste det vara många som jag inte har en aning om eller? Känner Ni mig/ oss alla?

Just nu befinner vi oss i en mellanfas... inget händer mer än att vi håller oss flytande, dagarna går och vi "bara är". Skönt för stunden, men vi vet vad som väntar...

Under veckan kommer snickaren att besöka oss för vi ska se över fönsterbeställningen. Oj! Tiden går visst!!! Detta fönstermärket har vi. Vad mer måste vi bestämma snart måntro???

lördag 6 februari 2010

MELODIFESTIVALEN!

Det gillar jag!!! Äntligen har några lördagar framöver ett innehåll och man kan se på tv. Kolla in här om Ni vill tjuvtitta. Själv väntar jag till kl 20... Undra hur programledaran kommer vara, en salig blandning av människor kan man iallafall konstatera.
bild från: www.svt.se

måndag 1 februari 2010

Vi har fått...

...BYGGLOV!!!

Titta här hur det ska bli... det är det högre huset som ska byggas till. Nu är det "bara" till att vänta på att det ska bli "efter påsk"... inget är som väntans tider. Fönstren är väl något vi måste beställa snart då leveranstiden är låååång.