tisdag 22 september 2009

Byggmöte...

...det går runt det går runt!!!

Idag hade vi besök på Bäcken av rörmockare och snickare... rör här, rör där, avloppet "dödar vi", denna sätter vi där, detta blir här, såhär mycket extra blir det här, här sätter vi stammen, grävmaskin som gräver hit och därifrån, sensorer hit och dit, detta fönster kan höjas, detta kan flyttas, 11*13, 11*12, 8*19, smyglist här, här lägger vi på 70, det blir 140, plyfa, gips, regel, dä blir betong golv, rött taktegel, svart takbetong, vita foder, röda foder, vita plåtar, röda plåtar takfot hit, takfot dit, täckt, osv osv.

GISSA OM DET GÅR RUNT!?!? Väntan, väntan, väntan.

Å YIPPIE nu är vi snart "minus"-miljonärer! ;)

Cicci & Olle

4 kommentarer:

  1. Nääråå!!! O bara öppnar ett av sina konton så går detta sååå fint så!!! KUL att det äntligen ä på G :) Oj oj en vinter ute i mörka skogen för C.... bäst för O att han håller tiderna till o ifrån jobbet framöver, KRAMISAR från e i "civilisationen" numer :) :)

    SvaraRadera
  2. Det värsta är att man tror det ska gå på en summa och så måste man lägga på det dubbla för att komma närmast sanningen!!!! Buhu!!! Vi vet precis hur det är! Men det är ju kul när det blir klart förståss...
    Lycka till!
    Mia & Bosse

    SvaraRadera
  3. Tjipp (som vi säger här i Karlstad)
    Detta är en "piece of cake" för dej. Det blir bara något litet att fördriva hösten med.
    Du får försöka hitta någon annan aktivitet att fördriva resten av tiden med. En keramik- eller gitarrkurs kanske.
    Är helt övertygad om att det kommer bli kanonfint.
    KRAM från färjestad

    SvaraRadera
  4. Tiden i skogen hoppas jag blir bra kära kollega... Ja du M & B, dubbelt så dyrt hoppas vi att det INTE blir!!! Vesst ä dä en "piece of cake", tror jag hoppar kurserna, vi har å gör nögger år framöver... YIPPIE!

    SvaraRadera