torsdag 16 september 2010

Fönsterfoder!

Hur gör man när man ska välja det??? Åkt runt och tittat, tagit kort, spanat, ältat fram och tillbaka. Rött ska det vara så långt var vi på det klara med det. Sen var det frågan profil upp, nere eller inte? Vi ska ju har markiser så vi kom fram till att inga profiler alls... men sen då?

"Kvalitetsansvarig" fick bestämma så han snickra till det idag, visa, förklara, rita och sedan var det klart! Skönt när andra kan bestämma åt en, huvudsaken var att det var bestämt för rätt va dä är ä vi väl inte hemma när de kommer på morgonen.
Under fönstret blir plåten vit ifall vi vill måla vitt i framtiden OM det skulle bli för rött...Ovan fönstren röd plåt som ALLA andra plåtar överallt... Fodren på sidan kommer även de smalas av till 4-tum nedanför fönstren för att harmonera övrig brädfodring. Ni förstår?

Livet är "lite" tungt nu och tröttheten och tålamodet tär på en... men kämpa på, kämpa på! O jobbar natt och vi får väl se om han jobbar nästkommande periods nätter för då går vi på "övertid" i såfall.

2 kommentarer: