Till förrätt: Småsplock & bubbel.
Till varmrätt: Helstektälgkalvsfilé m rödvinssås, hasselbakspotatis, ungsbakade rödlökar...
Till efterrätt: Chokladkaka m persikor och grädde.
Vad åt Ni som "fredasmys"???

2009 påbörjade vi vårt bygge som blev: "Flytten till Bäcken 2010". 2016 tog vi beslut att flytta in till samhället och dit flyttade vi 2017. Här kommer Ni kunna följa våra små projekt och utmaningar som vi roar oss med och som vi delar med oss av. 2010 var ett intensivt år, 2017 lite mindre, bloggen har haft en lång paus men maken tyckte jag skulle återuppta den så här är vi, vår familj på tre. Välkomna!
Tack så mycket för väldigt god mat och trevligt sällskap! / J&G
SvaraRaderanästa gang blir dä kôrv mä brö, "korvkungen" fixer detta!!! ;)
SvaraRaderaSå gott det ser ut!!!
SvaraRaderaSkicka hit lite :-)
Resterna ev köttet åts upp idag då tillsammans med en potatisgratäng och grönsallad, dä va lika smaskens dä Caroline, ja löver!!! ;)
SvaraRaderaGud va du lagar smarrig mat Cicci!! jag skulle behöva gå en kurs hos dig ; )
SvaraRaderaKram Lotta.
dä ä int sö avancerat söm dä ser ut, dä gäller bar te å ha rätta knycken. =)
SvaraRadera